BAYN STUDIO


Bayn Studio är Bayns innovationscenter, beläget i Gävle, som är öppet både för livsmedelsproducenter och konsumenter och är granskat och godkänt av svenska livsmedelsinspektörer.

Bayns innovationer bygger på sensorisk profilering och formuleringskompetens för sockerreducering. Bayns tjänster kan hjälpa till att katalysera kundens produktutveckling och marknadslansering.

I MEDIA
P4 Gävleborg – Lyssna på P4 Göteborgs inslag om hur: ”Sockerbagaren” byter ut sockret

FoodNavigator
Bayn och Bayn Studio togs upp på FoodNavigator efter lanseringen av The Sugar Reduced Community. Läs hela artikeln på: Profit increase can drive sugar reduction: Bayn

Gefle Dagblad
Lido öppnar sockersnålt kafé i Gävle: ”Vi provbakar för fullt”. Företaget Bayn Europe står bakom Lidos nya satsning.

WORKSHOPS OCH KURSER
Bayn anordnar workshops och kurser i syfte att sprida kunskap om sockerreducering och erbjuda fantastiska sötsaker utan tillsatt socker. För mer information eller bokning, vänligen hör av dig till studio@bayn.se

PARTNERSKAP
Är du intresserad av att bli en av Bayn Studios partners och höra mer om vår mission att reducera socker i mat och dryck i världen? Kontakta oss på info@bayn.se.

FRANCHISE
Är du intresserad av att öppna en Bayn Studio i din stad eller ditt land? Kontakta oss angående franchisemöjligheter på info@bayn.se.