LEDNING


BOLAGSLEDNING

 

Patrik Edström

CEO. Född 1961. Patrik en MBA från Handelshögskolan vid Göteborgs Universitet. Han har många års erfarenhet från distributionsindustrin, där han är välkänd och erkänd för sitt arbete. Senast var han Verkställande Direktör för R2 Group Sweden AB. Tidigare har han arbetat som Verkställande Direktör för den Nordiska Regionen i Azelis, varit VP Marketing för Omyas distributions-verksamhet i Schweiz och ett flertal positioner i Clariant. Patrik Edström har genom privat ägande 388 133 aktier i bolaget. Medlem i bolagets ledningsgrupp sedan 2017.

Maria Billing

Ekonomi-/HR-chef. Född 1958. Maria har examen från Frans Schartaus Handelsinstitut och Stockholms Universitet och omfattande erfarenhet inom ekonomi från flera stora och medelstora bolag i Sverige. Hon har arbetat som ekonomi-/HR-chef på Pirelli Tyre Nordic och ITAB Sintek, och som gruppchef på Norsk Hydro Olje. På Consilium arbetade Maria som redovisningsansvarig. Maria har även varit senior redovisningsekonom för ett flertal globala organisationer på Accountor, fd Matrisen. Hos Bayn Europe är Maria chef över ekonomi, HR och administration. Maria har inga aktier i bolaget. Medlem i bolagets ledning sen 2016.

Mats Källqvist

Marknads- och Försäljningchef. Född 1959. Mats har examen från IHM Business School och över 20 års erfarenhet inom försäljning och organisationsutveckling, med bl a strategiska och internationella frågor. Han har arbetat både i Tyskland, hos Heidelberg Druchmaschinen och i Sverige hos Canon som marknadschef. Som verkställande direktör på Francotyp byggde han upp en helt ny organisation i Sverige och vände företaget till vinst under de tre år han arbetade där. Mats har inga aktier i bolaget. Medlem I bolagets ledning sen 2018.